Stoppen met roken

Stoppen met roken

Dampen is de term die vaak voor elektrisch roken wordt gebruikt. Bij een normale sigaret vindt verbranding plaats, bij elektronisch roken vind geen verbranding plaats zoals bij een normale sigaret. Een elektrische sigaret verdampt de e-liquid door middel van een gloeidraad, die door een accu van stroom wordt voorzien. Deze damp wordt vervolgens door u ingeademd. Dit is slechts onschadelijke waterdamp. We gaan er daarom ook van uit dat dampen een stuk minder schadelijk is dan normaal roken. Alleen de vloeistof die verdampt wordt, krijgt u binnen. Ook is dampen een stuk goedkoper dan normaal roken, wat resulteert in een win-win situatie!

Afbouwen

De e-smoker kunt u gebruiken om eerst rustig af te bouwen in plaats van abrupt stoppen. Af en toen een sigaret niet roken en gebruik maken van de e-smoker geeft u gewenning aan de e-smoker en verplaatst de sigaret als het ware.

Goedkoper

Het andere voordeel van e-smoking is dat het vele malen goedkoper is dan echt roken. De aanschaf prijs van een elektrische sigaret is eenmalig en de e-liquids zijn relatief stukken goedkoper omdat deze veel langer meegaan dan normale sigaretten. Velen mensen zijn u voor gegaan. Probeer het nu zelf ook !