Gezondere voeding dankzij verse groente in een pil

Lukt het je niet altijd om de dagelijkse essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen? Ze zeggen dat twee stukjes fruit voldoende cijfer om alle vitaminen en mineralen binnen te krijgen die je nodig hebt. Dat is echter nog niet voor iedereen zo gemakkelijk. Vooral als je een dieet volgt, kan het voorkomen dat je essentiële bouwstoffen mist. Op de lange termijn kan dit negatieve gevolgen hebben. Het is daarom altijd belangrijk dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. We vertellen je graag over Healthcaps waarmee je dit in één klap kan oplossen.

Aanvulling op je dagelijkse voeding, ideaal bij diëten

Je zal ons niet horen zeggen dat je kan overleven op deze complete groentecapsules, het is natuurlijk slechts een aanvulling op je dagelijkse voeding. Als je een streng dieet volgt dan kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je hierin enkele essentiële bouwstoffen vergeet. Als je heel veel soorten voedsel gaat uitsluiten, kan dat snel voorkomen. Het gevolg kan zijn dat je last krijgt van blessures of andere eigenaardigheden aan je lichaam. Dit komt omdat je lichaam niet genoeg van bepaalde soorten voeding binnenkrijgt. De verschillende soorten groenten en fruit die je via Healthcaps kan binnenkrijgen, verhelpen dit probleem.

Altijd vers door het vriesdroogproces

Het is goed om te weten dat deze capsules zijn gemaakt volgens een natuurlijk proces. Direct nadat de groente en fruit geoogst wordt, wordt het gevriesdroogd. Hierdoor blijft het altijd vers en raken er geen voedingsstoffen verloren. Bij vriesdrogen blijft er minder voeding over omdat al het water eruit gaat. Dit is echter het gedeelte waar toch geen voedingsstoffen inzitten, en blijft daarom puur voedsel over in de vorm van poeder die wij voor je in een capsule stoppen.

Korting bij grotere inkoop

Het is bovendien helemaal niet duur om dagelijks de juiste voeding binnen te krijgen. Je kan al een box voor de hele dag kopen vanaf € 3,25. Als je ervoor kiest om direct genoeg Healthcaps voor de hele week of de hele maand in te kopen dan kan je bovendien extra korting bedingen, als je er dus dagelijks gebruik van maakt kunnen we dit zeker aanbevelen omdat je dan extra geld bespaart op je gezonde voeding!