Anders afvallen: XLS Medical

Iedereen die ooit een serieuze poging heeft ondernomen om gewicht te verliezen weet hoe lastig het is om het vol te houden. Het gaat vaak ook niet om het dieet op zich maar om het gevecht tegen de gewoonte. Daarnaast ben je er niet met enkel het volgen van een dieet. Elke voedingsdeskundige weet hoe belangrijk het is om de beweging te stimuleren. Dit gaat uit van het principe dat door de beweging de verbranding wordt gestimuleerd. Ook al klopt die theorie in grote lijnen wel, uiteindelijk komt het verliezen van gewicht neer op het verbranden van vet. De meest effectieve manier is echter niet om het lichaam meer vet te laten verbranden, maar door de opname van vet en calorieën te beperken. Dat is dan ook exact hetgeen XLS Medical doet. Het voorkomt en vertraagt de opname van vet door het lichaam. Wat er dus niet bijkomt, hoef je ook niet te verbranden. Daar is dus over nagedacht. Bekijk ook de XLS medical ervaringen.

Werking van XLS Medical
De werking van XLS Medical is gebaseerd op 2 belangrijke ingrediënten die indirect het lichaam stimuleren om de voeding op een andere manier te laten verwerken:

  • L-Arabinose
    Dit is een natuurlijke, plantaardige suiker.
  • Druivenpulp
    Druivenpulp is, kort uitgelegd, het restant wat achterblijft bij het persen van druiven.

De werking van L-Arabinose komt erop neer dat het de aanmaak van glucose afremt. Het gevolg is dat de bloedsuikerspiegel lager wordt. Dit betekent in de praktijk een verlaagde kans op het ontwikkelen van diabetes type 2. Daarnaast worden er minder koolhydraten opgenomen. Koolhydraten worden in het lichaam juist omgezet in suikers waardoor het lichaam insuline aanmaakt. Juist een hoge insulineproductie is gevaarlijk en leidt vaak tot overgewicht.

Druivenpulp bevat veel polyfenolen, ook dit stofje vervult een belangrijke rol in de afvoer van koolhydraten. Minder koolhydraten betekent dus minder calorieën. Het lichaam krijgt dus wel voldoende energie binnen, maar neemt niet toe in gewicht omdat het vet niet langer wordt opgeslagen.