Afvallen, welke shake is populair?

Afvallen met shakes wordt in Nederland steeds populairder. Het blijkt een methode waarmee veel mensen er in slagen om eindelijk eens met het overgewicht af te rekenen.

Afvallen

Er zijn veel diëten en methodes waarmee je kunt afvallen. Op deze website kun je er alles over lezen. Om een goed beeld te krijgen van wat er belangrijk is als je wilt afvallen nog even een korte samenvatting. Afvallen doe je door gezond en gevarieerd te gaan eten. Hiervoor zijn duidelijke richtlijnen beschikbaar. Deze pagina over snel afvallen bevat een goed overzicht krijgt van wat gezond eten in houd en wat er allemaal belangrijk is als je wilt afvallen.

Gezond eten

Gezond eten bestaat uit een gevarieerd voedingspatroon waarbij alle ingrediënten de revu passeren. Denk hierbij aan groente, fruit, brood, aardappelen, vetten, olie en water. Er is een indeling gemaakt naar vijf verschillende schijven waar je elke dag wat dingen uit zou moeten nuttigen. Door variatie aan te brengen zorg je ervoor dat je alle noodzakelijke vitaminen en mineralen binnen krijgt. Variatie zorgt ook voor goede spreiding van eiwitten, koolhydraten en vetten. Gezonde voeding bepaald voor het overgrote deel of je overgewicht gaat creëren of juist niet. Tegenwoordig bevat onze voeding heel vaak snelle koolhydraten in de vorm van suikers. Deze geven je geen duurzame energie maar zorgen er wel voor dat je lichaam niet alles kan verbranden. Het gevolg is dat de overtollige suikers worden opgeslagen als lichaamsvet. Gevolg is dat je honger blijft houden en tegelijkertijd dik wordt.

Voldoende bewegen

Intensief sporten is niet perse noodzakelijk om af te vallen. Het is wel nodig om elke dag minimaal een half uur matig intensief te bewegen. Dit is belangrijk om je spiermassa op peil te houden. Ook je hart is een lichaamsspier en door onvoldoende beweging ontstaat er ook kans op hart- en vaatziekten.

Hulpmiddelen om af te vallen

Het is voor veel mensen moeilijk om op eigen kracht slank te worden. Daarom kunnen diëten, shakes, professionele begeleiding een uitkomst bieden. Een simpele maar effetieve manier van afvallen kan afvallen met shakes zijn.

Populairste shake van dit moment

Al jaren zijn de shakes van dieet pro ontzettend populair. Ze zijn goedkoop en werken goed. De shakes van dieet pro bevatten heel weinig kilocalorieën (80 kcal) waardoor de kilo’s er af vliegen. Bijkomend voordeel is dat de shakes weinig suikers bevatten (slechts 0,8gr) terwijl andere shakes vaak veel meer suiker bevatten. Suikers zijn ongezond waardoor je zo min mogelijk suiker in je shake wilt hebben. Door de eiwitten die in dieet pro verwerkt zijn blijf je lang verzadigd. Geen honger betekent minder kans op ongezond snack gedrag.